Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Vragen en Antwoorden EK2021

Ja, daar zijn ze weer: de 321 vragen van de TotoArie EK 2020 (2021) toto. TotoArie werd 33 jaar geleden geboren op de kopieermachine van Cross Country Travels te Hillegom. Cross Country Travels is al decennia ter ziele, TotoArie is alive and kicking! Van ruststand tot rugnummer, van geel tot gewisseld, van VAR tot verlenging, van Mbappé tot Memphis, TotoArie wil het allemaal weer weten. Veel invulplezier en een mooi EK!……En dat de beste deze Coronatoto maar mag winnen!

Ook deze EK 2021 uitgave van TotoArie verloopt natuurlijk weer volledig digitaal.  Zo doe je mee:

1. Download hier de pdf van het Wedstrijdbroekje  met de 321 vragen. (Click op de link met de rechter muisknop en kies voor ‘opslaan als’)

2. Stop 8 velletjes A4 in je printer en print de pdf uit. Leg de velletjes op volgorde (nummertjes rechtsonder op senior grootte) en sla er linksboven een nietje doorheen. Zo, je wedstrijdboekje is klaar.

3. Vul nu de 321 antwoorden in in de vakjes in de rechter antwoordkolom van het wedstrijdboekje.

4.  Typ vervolgens de antwoorden over in de oranje kolom van het excelformulier dat je van TotoArie per email hebt ontvangen. Ben je dat formulier kwijt, Download hier het antwoordfomulier in excelformaat . Sla de wijzigingen (je antwoorden dus) in het excelformulier op en stuur dit formulier per email terug naar TotoArie en maak onmiddellijk je bijdrage over.

Uiteraard doen je antwoorden pas mee na tijdige inzending (uiterlijk dinsdag 8 juni) en ontvangst van je financiële bijdrage.

Enjoy !

Toto Arie & WM Gé

Bij vragen of opmerkingen, neem contact op.

 

Finale WK2018