Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Vragen en Antwoorden EK 2024

Ja, daar zijn ze dan echt: de 350 vragen van de TotoArie EK 2024 toto (wederom met senioren-lettergrootte). Een EK bij onze oosterburen is een trip down memorylane, zeker voor Toto Arie…..
Toto Arie werd namelijk 36 jaar geleden, in het voorjaar van 1988, geboren op de kopieermachine van Cross Country Travels te Hillegom. Wat volgde was een voetbalzomer in die Heimat om vanachter oranje brillenglazen nooit meer te vergeten. Wat een droomdebuut voor Toto Arie. Cross Country Travels is al decennia ter ziele, Toto Arie is springlevend als nooit tevoren, zelfs na een jaar met een slepende covid blessure. Einde toto carriere, zo leek het, maar nee, zo snel laat Toto Arie zich niet afkeuren!
Van ruststand tot rugnummer, van geel tot gewisseld, van VAR tot verlenging, van shirtkleur tot strafschop, van Mbappé tot Memphis, Toto Arie wil het allemaal weer van je weten. Veel invulplezier en een mooi EK!…… En dat de geschiedenis zich na 36 jaar maar moge herhalen!

Ook deze EK 2024 uitgave van Toto Arie verloopt natuurlijk weer volledig digitaal. Zo doe je mee:

1. Download hier de pdf van het Wedstrijdboekje  met de 350 vragen. (Click op de link met de rechter muisknop en kies voor ‘opslaan als’)

2. Stop 12 velletjes A4 in je printer en print de pdf uit. Leg de velletjes op volgorde (nummertjes onderaan op senior grootte) en sla er linksboven een nietje doorheen. Zo, je wedstrijdboekje is klaar. Tip: Als je toch graag de lettertjes iets groter wilt bij het invullen, open het wedstrijdboekje pdf op je tablet of laptop en hou de antwoordkolom bij de hand!

3. Vul nu de 350 antwoorden in in de vakjes in de rechter antwoordkolom van het wedstrijdboekje. Lees voor het invullen eerst HEEL GOED het reglement / invulhulp onder het tabje ‘Reglement / invulhulp’ (verrassend)

4.  Typ vervolgens de antwoorden over in de oranje kolom van het excelformulier dat je van TotoArie per email hebt ontvangen. Ben je dat formulier kwijt, download dan hier het antwoordformulier in excelformaat . Sla de wijzigingen (je antwoorden dus) in het excelformulier op en stuur dit formulier per email terug naar Toto Arie en maak onmiddellijk je bijdrage over. De brievenbus van Toto Arie vind je onder eriknaaktgeboren@hotmail.com

Uiteraard doen je antwoorden pas mee na tijdige inzending (uiterlijk dinsdag 11 juni om 23.59 uur) en ontvangst van je financiële bijdrage.

En het wedstrijdboekje? Dat ligt van 14 juni t/m 14 juli op je schoot / je salontafel / je stoelleuning / je vloer / je bureau / je nachtkastje / naast je laptop / voor de tv / onder je kussen / ……..

Viel Spass !

Toto Arie & WM Gé

Bij vragen of opmerkingen, neem contact op.

 

Finale WK2018