Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Vragen en Antwoorden WK 2022

Ja, daar zijn ze dan: de 350 vragen van de TotoArie WK 2022 toto (met lettergrootte deze keer ook voor de senioren onder ons). En dat terwijl er nog geen enkele van de 832 spelers is geselecteerd…… Een uitdagend unicum in de rijke geschiedenis van TotoArie.
TotoArie werd 34 jaar geleden geboren op de kopieermachine van Cross Country Travels te Hillegom. Cross Country Travels is al decennia ter ziele, TotoArie is springlevend als nooit tevoren, ook tussen de kamelen in Qatar! Van ruststand tot rugnummer, van geel tot gewisseld, van VAR tot verlenging, van Mbappé tot Makkelie, TotoArie wil het allemaal weer van je weten. Veel invulplezier en een mooi WK!…… En dat de beste deze woestijntoto maar mag winnen!

Ook deze WK 2022 uitgave van TotoArie verloopt natuurlijk weer volledig digitaal. Zo doe je mee:

1. Download hier de pdf van het Wedstrijdboekje  met de 350 vragen. (Click op de link met de rechter muisknop en kies voor ‘opslaan als’)

2. Stop 12 velletjes A4 in je printer en print de pdf uit. Leg de velletjes op volgorde (nummertjes onderaan op senior grootte) en sla er linksboven een nietje doorheen. Zo, je wedstrijdboekje is klaar. Tip: Als je toch graag de lettertjes iets groter wilt bij het invullen, open het wedstrijdboekje pdf op je tablet of laptop en hou de antwoordkolom bij de hand!

3. Vul nu de 350 antwoorden in in de vakjes in de rechter antwoordkolom van het wedstrijdboekje. Lees voor het invullen eerst HEEL GOED het reglement onder het tabje ‘Reglement’ (verrassend)

4.  Typ vervolgens de antwoorden over in de oranje kolom van het excelformulier dat je van TotoArie per email hebt ontvangen. Ben je dat formulier kwijt, Download hier het antwoordformulier in excelformaat . Sla de wijzigingen (je antwoorden dus) in het excelformulier op en stuur dit formulier per email terug naar TotoArie en maak onmiddellijk je bijdrage over. De brievenbus van TotoArie vind je onder eriknaaktgeboren@hotmail.com

Uiteraard doen je antwoorden pas mee na tijdige inzending (uiterlijk donderdag 17 november om 23.59 uur) en ontvangst van je financiële bijdrage.

En het wedstrijdboekje? Dat ligt van 20 november t/m 18 december op je schoot / je salontafel / je stoelleuning / je vloer / je nachtkastje / voor de tv / onder je kussen / ……..

Enjoy !

Toto Arie & WM Gé

Bij vragen of opmerkingen, neem contact op.

 

Finale WK2018