Tribuna Primera

TotoAriers! Onderaan deze pagina is de toegang tot de Tribuna Primera! Gaat dat zien en laat je horen!

Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Monthly Archives: juli 2020

Toto Arie in de Champions League

Daar had je natuurlijk niet meer op gerekend….. een nieuw bericht van Toto Arie in deze treurige, lege en totoloze zomer.
Maar Toto Arie helpt je alsnog deze Corona zomer door. Geen EK 2020 deze zomer, maar wel een Champions League eindtoernooi van ruim 2 weken.
Dat is dus gewoon een mini-EK voor clubs, dat schreeuwt om een toto. Een mini-toto dus over 11 wedstrijden, te spelen in de periode van 7 t/m 23 augustus. Hoogste tijd dus voor de Toto Arie CL 2020 toto.
Een toernooi met uitsluitend knock-out wedstrijden, een garantie voor spektakel.
En een toto met een lage drempel, de inleg bedraagt slecht € 10 deze keer. We hopen op veel deelnemers, dan hebben we een flink gevulde prijzenpot.

Omdat ook voor Toto Arie ooit het moment komt dat hij het toto-stokje aan een volgende generatie moet overdragen, heeft Toto Arie Junior (in de persoon van Joost Buma) deze editie voor zijn rekening genomen. En ik kan u verzekeren dat de opvolging nu al in goede handen is: een toto die klinkt als een klok!
11 wedstrijden, 11 wedstrijdprijzen, 75 vragen (inclusief een aantal algemene vragen) en een straks hopelijk goed gevulde prijzenpot.
Wat er precies te winnen valt, hangt natuurlijk van het aantal deelnemers en de totale inleg af, maar er zijn in elk geval 11 wedstrijdprijzen en 1 hoofdprijs te winnen. Exacte prijzenverdeling maken we vlak voor het toernooi bekend.

Alle bekende deelnemers van de afgelopen EK- en WK-edities ontvangen een mailtje (of hebben dat inmiddels al ontvangen). In de bijlage van dat mailtje tref je de toto aan. Meedoen is heel simpel: vul de antwoorden in dat excel bestand in en stuur het uiterlijk op dinsdag 4 augustus om 23.59 uur via de mail terug.
Inleg van € 10 graag overmaken op NL05RABO 03288 22 981 t.n.v. E.J. Naaktgeboren.

De winnaars van de wedstrijdprijzen worden na elke wedstrijd (of uiterlijk de volgende dag) bekend gemaakt. Ook zullen we na afloop van de achtste finales, de kwartfinales en de halve finales (dus 3x) een tussenstand bekend maken. En de traditionele finaleavond? Helaas, thuis voor de buis met je formulier op schoot. Een echte Corona toto dus. Maar voor een aantal van jullie met een lekkere financiële bijsmaak.

Ook liefhebbers om mee te spelen in je omgeving? Prima, hoe meer zielen, hoe meer vreugd (of liever gezegd: hoe meer inleg, hoe meer prijzengeld…..).

Om tijdig enig idee te krijgen van het aantal deelnemers, hoor ik graag alvast of je wel of niet meespeelt en of je dus eventueel ook nog andere deelnemers in je omgeving hebt.

Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook.

Met sportieve totogroet,

Toto Arie Senior & Junior

Tribuna Primera 2016

Joachim Low
(donderdag, Jun 16. 2016 @ 23:55)
Bonusvraag. Voor 3 extra punkten. Wat rook ik aan mijn vingers?
[no sender]
Margreeth van Eersel
(zondag, Jun 19. 2016 @ 12:42)
Erik, dank je wel weer voor het vele werk. Ik doe weer met zeer veel genoegen mee al is het janken dit keer. Succes en veel plezier
Inge
(zondag, Jul 10. 2016 @ 20:39)
Nu nog op de 4e plaats, zal wel dalen worden strakkies, haha… Erik, dank je wel voor weer een super toto en heel veel plezier met de finale avond en de finale zo meteen :-)..
Richard fransen
(donderdag, Jul 14. 2016 @ 19:01)
Hoewel de strijd is gestreden, ik een 13e plaats heb behaald, wil ik de organisatie bedanken voor het organiseren van dit grote evenement. Jullie allen een fijne vakantie toewensend
Winterwitsche
(donderdag, Mei 18. 2017 @ 9:25)
Waar kan je een goede website met blessures van het Nederlands elftal vinden? Bij normale clubs gebruik ik altijd online-wedden-bookmakers.nl. Maar weet iemand een website met blessures van internationale teams?

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »
Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
(but it's used for avatar)