Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Monthly Archives: mei 2018

De deadline nadert…

Over tweeënhalve week schudden de captains van Rusland en Saoedi-Arabië elkaar de hand in Moskou om daarna het WK 2018 in gang te trappen. Dat betekent dat je totoformulier tussen nu en 2 weken op de digitale deurmat van Toto Arie moet zijn beland: maandagavond 11 juni om 23.59 gaat de klep van de brievenbus op slot.
Alle finales zijn inmiddels gespeeld, de competities zijn klaar, de definitieve selecties krijgen vorm (of zijn al bekend), dus wat let je om alvast een beginnetje te maken? Geloof me, wachten tot de laatste avond is geen optie, die 350 vragen kansrijk beantwoorden vergt iets meer tijd…..
Griezmann, Ronaldo, Messi, Coutinho, Suarez, Lewandowski, Kane, Müller, Hazard, Alireza, Eriksen, Iniesta, James, Ziyech, Poetin en al die 722 andere vedetten zijn er klaar voor. Nu jij nog.
Succes met invullen en ik zie de eerste formulieren ongetwijfeld deze week verschijnen. Check je mail voor het wachtwoord.
En oh ja, er kunnen nog 2 a 3 nieuwe deelnemers bij.

De Cup met de Grote Oren…..en vraag 258

Yiassou, file mou!! Vanaf het voetbalgekke en zonovergoten Cyprus zal Toto Arie tussen een paar hotelcontracten door proberen om de beloofde Champions League finale oefentoto in elkaar te draaien.
Ik zal de vragen niet te ingewikkeld maken, Toto Arie kijkt de wedstrijd op zeker te midden van roodverbrande en dronken Liverpudlians vanuit de lokale sportsbar, dus het nakijken wordt een uitdaging.
Hoewel hier de gesprekken normaal gesproken gaan over de kampioenskansen van AEL Limassol, Anorthosis Famagusta en Omonia Nicosia, gaat ook hier de focus langzaam aan op zaterdag.

We spelen dus de finale van de Champions League: Real Madrid tegen Liverpool, zaterdag 26 mei om 20:45 uur in het NSC Olimpiyskiy te Kyiv, hier beter bekend als Kiev.
Voor alle nieuwe (en oude) deelnemers nog even de spelregels: de inleg is zoals altijd € 5 p.p. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar bekend gemaakt (degene met de meeste punten), die vervolgens zijn/haar rekeningnummer publiceert en dan: storten maar allemaal.
Deze toto bestaat uit 10 vragen.
Uiterste inlevertijd zaterdag 26 mei om 19.00 uur, door een reactie onderaan dit bericht te plaatsen. )
En natuurlijk ben je na afloop klaar voor het beantwoorden van vraag 258 op je Toto Arie formulier……
Oh ja, we zoeken nog 2 deelnemers voor de WK editie.

Real Madrid – Liverpool

1. Ruststand 2 pnt
2. Eindstand (na 90 minuten!! plus evt. blessuretijd) 5 pnt
3. Hoeveel strafschoppen worden er gegeven (exclusief evt. strafschoppenserie)? 1 pnt
4. Welk kleur shirt draagt team Mazic? 1 pnt
5. Hoeveel (geldige) doelpunten worden gescoord door spelers met de Engelse en Spaanse nationaliteit? (exclusief evt. strafschoppenserie)2 pnt
6. Hoeveel gele kaarten vallen er? 3 pnt
7. Welk rugnummer maakt het laatste doelpunt? 3 pnt
8. Noem het rugnummer van een invaller. 4 pnt
9. Noem de minuut van het laatste doelpunt
(+/-4 minuut) 1 pnt
(+/-3 minuut) 2 pnt
(+/-2 minuut) 3 pnt
(+/-1 minuut) 4 pnt
(exacte minuut) 6 pnt
10. Wie wint de Cup met de Grote Oren? 1 pnt

Moge de beste winnen!!

Succes!!!
Toto Arie

De voorbereiding begint: de 1e oefentoto!!

We zijn nog zo’n maand verwijderd van de kick-off in Moskou, de Toto Arie trofee staat nog steeds te glimmen in Huize Vendrig, maar de eerste trainingskampen zijn al opgeslagen, het inlezen is begonnen, we zoeken nog 5 deelnemers, maar toch is het tijd voor de allereerste oefentoto. Beetje vroeg wellicht, maar bij gebrek aan serieuze oefenwedstrijden van Oranje moeten we het dit jaar doen met de beide Europese finales. Maar een prima gelegenheid om je toto-spieren alvast wat te rekken en te strekken, ze zijn na 2 jaar niets doen ongetwijfeld nog wat stijfjes.

We spelen om de finale van de Europa League (daar waar de jongens van Ajax vorig jaar het loodje legden tegen de mannen van Mourinho): Olympique Marseille tegen Atletico Madrid, woensdag 16 mei om 20:45 uur in het Stade de Lyon, een soort van thuiswedstrijd voor Olympique dus. En zowaar weer een Nederlander in een Europese finale, als Memphis tenminste aan spelen toe komt…… En laten we Team Kuipers niet vergeten: straks op het WK onze enige Oranje ‘hoop’ (al droomt Danny Makkelie natuurlijk van een plaatsje in de videobus tijdens de finale).

Voor alle nieuwe (en oude) deelnemers nog even de spelregels: de inleg is zoals altijd € 5 p.p. Na afloop van de wedstrijd wordt de winnaar bekend gemaakt (degene met de meeste punten), die vervolgens zijn/haar rekeningnummer publiceert en dan: storten maar allemaal.
Deze toto bestaat uit 10 vragen. Vragen gaan over 90 minuten + evt. verlenging, tenzij anders vermeld (exclusief evt. strafschoppenserie)
Uiterste inlevertijd woensdag 16 mei om 19.00 uur, door een reactie onderaan dit bericht te plaatsen. )

Helaas, er kwamen teveel opmerkingen over de ‘strikopmerking’ en de daaraan gekoppelde ‘strikvraag’ over Memphis…… Natuurlijk speelt Memphis niet voor Olympique Marseille, hij speelt voor Olympique Lyon.
Om verwarring te voorkomen is ‘strikvraag’ 5 aangepast.
Vanaf nu geen strikvragen meer bij Toto Arie, zeker niet in je WK formulier!!

Olympique Marseille – Atletico Madrid

1. Ruststand 2 pnt
2. Eindstand (na 90 minuten!! plus evt. blessuretijd) 5 pnt
3. Welk team trapt de 4e keer af? 1 pnt
4. Welk kleur shirt draagt team Kuipers? 1 pnt
5. Hoe vaak scoren Payet, Diego Costa en Griezmann samen (geldige doelpunten)? 2 pnt
6. Hoeveel gele kaarten vallen er? 3 pnt
7. Welk rugnummer krijgt de laatste gele kaart? 3 pnt
8. Noem het rugnummer van een uitvaller. 4 pnt
9. Noem de minuut van een doelpunt (“geen” of “nvt” niet toegestaan)
(+/-4 minuut) 1 pnt
(+/-3 minuut) 2 pnt
(+/-2 minuut) 3 pnt
(+/-1 minuut) 4 pnt
(exacte minuut) 6 pnt
10. Wie wint de Cup zonder oren? 2 pnt

Moge de beste winnen!!

Succes!!!
Toto Arie

Finale WK2018