Tribuna Primera

TotoAriers! Onderaan deze pagina is de toegang tot de Tribuna Primera! Gaat dat zien en laat je horen!

Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Monthly Archives: augustus 2018

De Bokaal comes home

Beste Toto Ariërs,

Het heeft even geduurd (ook Toto Arie hield even een zomerstopje), maar inmiddels is dan toch de Toto Arie Wisselbokaal uitgereikt aan de rechtmatige eigenaar voor de komende 2 jaar.

Op drijvend woonpaleis “De Tafelberg” in Delft nam Webmaster (of Weltmeister zo u wilt) Gé vol trots de glimmende bokaal in ontvangst. “Een blijvertje”, zoals hij het zelf betitelde, “Op naar de treble”.
Uit betrouwbare bron heeft Toto Arie vernomen dat deze opmerking bij een aantal andere tweevoudig oud-winnaars heeft geleid tot het alvast slijpen van de totomessen voor de editie van 2020. Dat belooft wat….

Omdat ook Jongerenklassement-winnaar en nummer 3 Thijs Buma mee was gekomen om met de winnaar te proosten een mooi moment om op foto 2 beide winnaars te vereeuwigen met hun trofee.

Tribuna Primera 2016

Joachim Low
(donderdag, Jun 16. 2016 @ 23:55)
Bonusvraag. Voor 3 extra punkten. Wat rook ik aan mijn vingers?
[no sender]
Margreeth van Eersel
(zondag, Jun 19. 2016 @ 12:42)
Erik, dank je wel weer voor het vele werk. Ik doe weer met zeer veel genoegen mee al is het janken dit keer. Succes en veel plezier
Inge
(zondag, Jul 10. 2016 @ 20:39)
Nu nog op de 4e plaats, zal wel dalen worden strakkies, haha… Erik, dank je wel voor weer een super toto en heel veel plezier met de finale avond en de finale zo meteen :-)..
Richard fransen
(donderdag, Jul 14. 2016 @ 19:01)
Hoewel de strijd is gestreden, ik een 13e plaats heb behaald, wil ik de organisatie bedanken voor het organiseren van dit grote evenement. Jullie allen een fijne vakantie toewensend
Winterwitsche
(donderdag, Mei 18. 2017 @ 9:25)
Waar kan je een goede website met blessures van het Nederlands elftal vinden? Bij normale clubs gebruik ik altijd online-wedden-bookmakers.nl. Maar weet iemand een website met blessures van internationale teams?

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »
Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
(but it's used for avatar)