Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

WMGe

STOP je inzending !!! Breaking NEWS!!!

Zo zie je maar weer, te vroeg je antwoordformulier inzenden is per definitie vragen om problemen! Nu dit weer. En je hád het kunnen weten. Als Qatar de FIFIA voor een slordige 100 miljoen kan omkopen om de WK in Qater te organiseren dan is een lousy 8 miljoen voor een verliespartijtje met 8 omgekochte Ecuadorianen met Equador tegen Qatar PEANUTS! Gelukkig zag ik het wél op tijd, dus……..Slaap lekker allemaal, medestrijders voor de grote TotoArie Bokaal !

Mart Hoogkamer blijft met uithalen net onder de stikstofnorm

Geregeld ontvangt TotoArie post. Onlangs van een toto vriendin uit het Amsterdamse. Dat het invullen van de 350 TotoArie voetbalvragen beslist geen sinecure is mag worden opgemaakt uit haar motivatie om te kiezen voor dit je bij je strot grijpende lied. Ze schrijft “….Om tijdens het invullen van deze marteling…… alvast in de oranje sfeer te komen is het misschien leuk om het nieuwe oranje lied op de website te plaatsen…”
Welnu beste toto vriendin, je wens is vervuld. En nu allemaal goed oefenen zodat er op de finaledag uit volle borst kan worden meegezongen wanneer de oranjemannen van Louis de arena betreden om de finale te spelen.

Wie moet volgens de TotoAriers de nieuwe bondscoach van Oranje worden??


free pollsAls je kiest voor de optie ‘iemand anders’, laat dan even weten wie in de comments onder dit bericht.

Aanpassing spelregels voetbal per 1 september 2018

Het is Black Friday. Na meer dan twee weken WK voetbal met meerdere wedstrijden per dag is vanaf vandaag de dagelijkse dosis afgelopen. Het afkicken is begonnen met de mooiste wedstrijden nog op de rol. Een mooi moment dacht WMGe om de “Aanpassing spelregels voetbal per 1 september 2018” even aan jullie door te geven.

Naar aanleiding van de 48 poulewedstrijden is er besloten om de spelregels voor het voetbal als volgt aan te passen:

Geen drie maar vijf veldspelers mogen er gewisseld worden om de dynamiek van het spel te verhogen.

Per wisselspeler wordt er standaard 1 minuut extra tijd bijgeteld op voorwaarde dat de speler in looppas van het veld gaat. Er af sloffen levert nog een minuut extra op.

Na de 80e minuut mogen er geen spelers meer gewisseld worden. De laatste 10 minuten plus extra tijd worden ononderbroken uitgespeeld.

De VAR gaat werken zoals nu bij het veldhockey het geval is. Per helft krijgen beide teams drie challenges. Als de VAR in je voordeel beslist blijven het er die. Als de bindende uitslag van de VAR niet jouw visie ondersteunt gaat er èèn af.. Alleen de aanvoerder kan een challenge aanvragen. Het publiek moet de beslissing van de VAR kunnen horen.

Als de VAR vindt dat er bij onderzoek van een challenge sprake is van een Andorinho (voorheen ook wel schwalbe of fopduik) volgt er een gele kaart

Voetballers mogen na een doelpunt ongehinderd en onbestraft hun shirt uittrekken om hun goal met de kijkers te vieren.

En dan heel belangrijk. Bij een voetbaltoernooi zoals EK of WK gaan de eerste twee door naar de knockoutfase, dat is bekend. Per ingang het eerstvolgende toernooi mag de nummer 1 van de poule beslissen of ze naar de linker of rechter gedeelte van het schema verdwijnen.. Er blijft dus tot op laatst iets te winnen

Laat hieronder even weten welke belangrijke aanpassing de commissie vergeten is.

Tip. Zoek op youtube eens op oude oranje wedstrijden, met name Nederland Spanje uit 2010. Smullen! En Afkicken!

Greetz WMGe

Finale WK2018