Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

WMGe

Er ist wieder da!

STOP je inzending !!! Breaking NEWS!!!

Zo zie je maar weer, te vroeg je antwoordformulier inzenden is per definitie vragen om problemen! Nu dit weer. En je hád het kunnen weten. Als Qatar de FIFIA voor een slordige 100 miljoen kan omkopen om de WK in Qater te organiseren dan is een lousy 8 miljoen voor een verliespartijtje met 8 omgekochte Ecuadorianen met Equador tegen Qatar PEANUTS! Gelukkig zag ik het wél op tijd, dus……..Slaap lekker allemaal, medestrijders voor de grote TotoArie Bokaal !

Mart Hoogkamer blijft met uithalen net onder de stikstofnorm

Geregeld ontvangt TotoArie post. Onlangs van een toto vriendin uit het Amsterdamse. Dat het invullen van de 350 TotoArie voetbalvragen beslist geen sinecure is mag worden opgemaakt uit haar motivatie om te kiezen voor dit je bij je strot grijpende lied. Ze schrijft “….Om tijdens het invullen van deze marteling…… alvast in de oranje sfeer te komen is het misschien leuk om het nieuwe oranje lied op de website te plaatsen…”
Welnu beste toto vriendin, je wens is vervuld. En nu allemaal goed oefenen zodat er op de finaledag uit volle borst kan worden meegezongen wanneer de oranjemannen van Louis de arena betreden om de finale te spelen.

Wie moet volgens de TotoAriers de nieuwe bondscoach van Oranje worden??


free pollsAls je kiest voor de optie ‘iemand anders’, laat dan even weten wie in de comments onder dit bericht.

Finale WK2018