Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Mart Hoogkamer blijft met uithalen net onder de stikstofnorm

Geregeld ontvangt TotoArie post. Onlangs van een toto vriendin uit het Amsterdamse. Dat het invullen van de 350 TotoArie voetbalvragen beslist geen sinecure is mag worden opgemaakt uit haar motivatie om te kiezen voor dit je bij je strot grijpende lied. Ze schrijft “….Om tijdens het invullen van deze marteling…… alvast in de oranje sfeer te komen is het misschien leuk om het nieuwe oranje lied op de website te plaatsen…”
Welnu beste toto vriendin, je wens is vervuld. En nu allemaal goed oefenen zodat er op de finaledag uit volle borst kan worden meegezongen wanneer de oranjemannen van Louis de arena betreden om de finale te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018