Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Antwoorden 30 juni

Iedereen aan de Ramadan, daar schijn je aardig van te gaan voetballen. Respect voor de woestijnvossen. Wat een heerlijk ploegje. Maar ja, tegen Duitsland ken je in dit soort wedstrijden de afloop vantevoren. En op penalties hoef je ook niet aan te sturen, de Duitsers misten op een WK in een ver verleden ooit 1 strafschop in een penaltyserie en verloren er nog nooit eentje…..maar zover kwamen de Algerijnen helaas niet.

160. 0-0
161. 2-0
162. Frankrijk-Nigeria

163. 0-0
164. 0-0
165. Duitsland-Algerije
166. verlenging
167. Brazilie
168. 69 (64 t/m 74 zijn juist)

Mocht Nederland de halve finale halen (en ik heb nog niemand gesproken die daar aan twijfelt, ai…..) dan wordt de tegenstander een van de ploegen die vanavond spelen: Argentinie, Zwitserland, Belgie of Team USA. Pick your choice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018