Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Hoezo beleving? Forza Italia!!

Waarom ongeveer iedereen vind dat we met z’n allen achter Belgie moeten staan dit EK, heeft Toto Arie in elk geval nooit begrepen. We gaan toch ook niet ineens met z’n allen voor Duitsland juichen omdat dat toevallig onze buren zijn?
Maar wat een match vanavond, een halve finale waardig. En een terechte winnaar. De Italianen hebben het mooiste volkslied, het mooiste shirt, de mooiste moordenaarskoppen en lest best…. de meeste passie.
Zie Buffon. Meer dan 160 interlands, alles al gewonnen in zijn leven, van wereldtitel tot talloze landstitels en de UEFA Cup (wie gunde hem vorig jaar niet de Champions League zege?). Maar zie hem het volkslied met gesloten ogen meezingen, zie hem juichend naar voren stormen na de beslissende 0-2 van Pelle, zie hem de bal koesteren en kussen na een onwaarschijnlijke carambole vlak voor zijn doel……alsof hij zijn eerste interland speelt…..Buffon is de verpersoonlijking van een winnaar…..zo ziet onoverwinnelijkheid er uit. En dan wil ik het nog niet hebben over Chiellini, De Rossi, Barzagli, Bonucci en al die anderen. Volgens mij kom je zo dus ver op een eindtoernooi. Ik hoop het van harte. Forza Italia!!!!
En wat een doelpunt die 0-1, alles klopte. De pass, de aanname, de afronding. De echte liefhebber geniet……

En zo wordt poule E, zoals verwacht maar dan toch op een andere manier, een ontzettend leuke poule. Alles is nog mogelijk en er volgen nog 4 geweldige wedstrijden. Wordt vervolgd.

Maar toch maar over tot de orde van de dag, de antwoorden van vandaag:
24. 0-0
25. 1-0
26. 0-0
27. 1-1
28. 0-1
29. 0-2
30. ja
31. 5 x geel
32. Darmian, Eder, De Rossi, Naingolan, R. Lukaku, Ciman

Morgen de laatste 4 ploegen (en CR7) in actie, dan weten we hoe de 24 ploegen er voor staan.

De 2 Toto Ariërs van vandaag tenslotte:

Inge v/d Donk 27 pnt
Mitch Fransen 22 pnt

Nog even voor alle duidelijkheid: de getoonde punten zijn alleen de punten behaald bij de wedstrijdvragen + de evt. bonuspunten voor jokerland/jokerspeler en dus niet de punten die al behaald zijn met een evt. goed antwoord bij een al bekende algemene of poulevraag.

A demain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018