Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

En dat is 2 ……

En nu had Julian Nagelsmann dus wel een stropdas om ……. dat had ie dan beter niet kunnen doen. Of lag het misschien aan die pyama die ie aan had? Hoe dan ook, Neymar en z’n neefjes in de finale, Nasser Al Khelaifi slaapt vannacht als een roosje in z’n geldpakhuis.

Over naar de miljoenen van Toto Arie:
43. RB Leipzig-PSG
44. 0-2
45. 0-3
46. roze
47. 2
48. 56 (53 t/m 59 is dus goed voor 4 punten)

En dat levert een unicum op voor deze korte Toto Arie editie, want met slechts 11 wedstrijden en 52 deelnemers is het winnen van 2 wedstrijdprijzen natuurlijk een hele uitdaging. Sam Vendrig was al 2x dicht bij een 2e of zelfs 3e wedstrijdprijs, maar degene die met de eer van een dubbele wedstrijdprijs gaat strijken is Erik Vos met vandaag 7 punten. Als je als enige de minuut van het doelpunt raad en daarmee dus als enige die 4 punten binnen sleept, ben je een eind op de goede weg. Gefeliciteerd, Erik, de kassa rinkelt mooi zo in Heerhugowaard. Jouw totoseizoen kan niet meer kapot.

Op naar morgen, eens zien of Memphis en z’n copains het FC Hollywood lastig kunnen maken. Ik vrees een herhaling van vanavond, al laten we ons natuurlijk graag verrassen. Daar zal in Amsterdam anders over worden gedacht overigens.

Slaap lekker en vergeet niet op je favoriete bondscoach te stemmen. Waarom ontbreekt trouwens Webmaster Gé in dat lijstje?
Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018