Tribuna Primera

TotoAriers! Onderaan deze pagina is de toegang tot de Tribuna Primera! Gaat dat zien en laat je horen!

Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

En dat is 2 ……

En nu had Julian Nagelsmann dus wel een stropdas om ……. dat had ie dan beter niet kunnen doen. Of lag het misschien aan die pyama die ie aan had? Hoe dan ook, Neymar en z’n neefjes in de finale, Nasser Al Khelaifi slaapt vannacht als een roosje in z’n geldpakhuis.

Over naar de miljoenen van Toto Arie:
43. RB Leipzig-PSG
44. 0-2
45. 0-3
46. roze
47. 2
48. 56 (53 t/m 59 is dus goed voor 4 punten)

En dat levert een unicum op voor deze korte Toto Arie editie, want met slechts 11 wedstrijden en 52 deelnemers is het winnen van 2 wedstrijdprijzen natuurlijk een hele uitdaging. Sam Vendrig was al 2x dicht bij een 2e of zelfs 3e wedstrijdprijs, maar degene die met de eer van een dubbele wedstrijdprijs gaat strijken is Erik Vos met vandaag 7 punten. Als je als enige de minuut van het doelpunt raad en daarmee dus als enige die 4 punten binnen sleept, ben je een eind op de goede weg. Gefeliciteerd, Erik, de kassa rinkelt mooi zo in Heerhugowaard. Jouw totoseizoen kan niet meer kapot.

Op naar morgen, eens zien of Memphis en z’n copains het FC Hollywood lastig kunnen maken. Ik vrees een herhaling van vanavond, al laten we ons natuurlijk graag verrassen. Daar zal in Amsterdam anders over worden gedacht overigens.

Slaap lekker en vergeet niet op je favoriete bondscoach te stemmen. Waarom ontbreekt trouwens Webmaster Gé in dat lijstje?
Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tribuna Primera 2016

Joachim Low
(donderdag, Jun 16. 2016 @ 23:55)
Bonusvraag. Voor 3 extra punkten. Wat rook ik aan mijn vingers?
[no sender]
Margreeth van Eersel
(zondag, Jun 19. 2016 @ 12:42)
Erik, dank je wel weer voor het vele werk. Ik doe weer met zeer veel genoegen mee al is het janken dit keer. Succes en veel plezier
Inge
(zondag, Jul 10. 2016 @ 20:39)
Nu nog op de 4e plaats, zal wel dalen worden strakkies, haha… Erik, dank je wel voor weer een super toto en heel veel plezier met de finale avond en de finale zo meteen :-)..
Richard fransen
(donderdag, Jul 14. 2016 @ 19:01)
Hoewel de strijd is gestreden, ik een 13e plaats heb behaald, wil ik de organisatie bedanken voor het organiseren van dit grote evenement. Jullie allen een fijne vakantie toewensend
Winterwitsche
(donderdag, Mei 18. 2017 @ 9:25)
Waar kan je een goede website met blessures van het Nederlands elftal vinden? Bij normale clubs gebruik ik altijd online-wedden-bookmakers.nl. Maar weet iemand een website met blessures van internationale teams?

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »
Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
(but it's used for avatar)