Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

De winnaars!!

Het is het holst van de nacht, Toto Arie heeft een bijzonder en bijzonder vermoeiend weekend achter de rug, dus kort voor nu. Morgen uitgebreide getallen. Forza Italia!!!!!!

De antwoorden van vanavond:
247. Italie-Engeland
248. 0-1
249. 1-1
250. Italie
251. 5, 7, 8, 9, 11, 16, 17, 20, 24, 25
252. 29
253. 5
254. 67 (64 t/m 70 is juist)

Er kan hier echt maar 1 winnaar van de wedstrijdprijs zijn. Met het juist voorspellen van de finalelanden, de ruststand, de eindstand en de laatste gele kaart gaat de 50 euro met 21 punten meer dan terecht naar onze jongste deelnemers Tim & Zoë Valkhof. Geweldig gespeeld, Tim & Zoë, jullie vader zal trots zijn. Gefeliciteerd!!

De grote vraag: wie mag tot eind volgend jaar de Toto Arie wisselbokaal afstoffen?
We hebben een winnaar met overmacht. Met maar liefst 20 punten voorsprong gaat de hoofdprijs voor het eerst naar een deelnemer aan het Jongerenklassement.
JOOST BUMA, je hebt een geweldig tweede deel van de toto gespeeld. Hij is terecht voor jou. Gefeliciteerd, jongen, Toto Arie is trots op je.

Lisanne Naaktgeboren eindigt voor de 2e keer als 2e en laat al die mannelijke zogenaamde kenners (op één na dan) achter zich. De 3e plaats is voor Mathys van der Meer. Allebei van harte gefeliciteerd met deze topprestatie.
Jammer, Lennard den Boer, je speelde een geweldige poulefase, maar komt op het eind toch net een paar punten te kort voor het podium.

Het Jongerenklassement wordt uiteraard ook gewonnen door Joost Buma. Maar omdat Joost bij de eerste 3 in het algemeen klassement eindigt, gaat de 50 euro van die prijs naar de nummer 2 in het Jongerenklassement en dat is Mats Hogers. Gefeliciteerd, Mats, een mooi toto debuut.

De poedelprijs wordt op de valreep in de wacht gesleept door Madelon Seignette. Je invulinzet beloond, Madelon, gefeliciteerd!

Tenslotte pakt Joost Buma ook nog even met overmacht de 5e periodetitel mee. Met 68 punten laat hij iedereen ver achter zich.

Morgen de winnaar van de prijs voor de poule-, joker- en algemene vragen. Ik zie het niet zo scherp meer……Bedtijd.
Morgenavond (laat) dus alle totalen. Tot dan. Slaap lekker.

2 Responses to De winnaars!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018