Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Ze staan live….350 Toto Arie WK 2022 vragen

Het is zover. Ondanks het feit dat er de komende weken nog belangrijke spelers geblesseerd gaan raken in de Clasico, op het kunstgras van Emmen of tijdens een onschuldig duelletje op de training en er pas over 4 weken 832 spelersnamen hoeven te worden doorgegeven aan de FIFA, staan ze toch maar mooi weer live: de 350 WK 2022 Toto Arie vragen in een prachtig opgemaakt wedstrijdboekje. Van inkoppertjes tot breinbrekers, van jokerland tot muurligger, van Allah zegene de greep tot uren uitpluizen en nazoeken…. iedereen komt ook deze keer weer ruimschoots aan zijn trekken. De ultieme uitdaging voor de toto die-hards zal hem bij deze unieke wintertoto vooral liggen in het feit dat de definitieve selecties en rugnummers pas de week voor het toernooi bekend zullen worden gemaakt. Ik voorzie een groot aantal opgenomen vakantiedagen in de week voor het toernooi ……

Ga naar het tabje Vragen & Antwoorden en download en print het fraaie wedstrijdboekje met de 350 WK vragen. En ik kan het niet vaak genoeg zeggen: lees voor het invullen eerst HEEL GOED het reglement onder het tabje Reglement.
Je hebt ruim een maand voor het leggen van je WK eieren, de uiterste inleverdeadline is donderdag 17 november om 23.59 uur!!

Ook het antwoordformulier tref je onder het tabje Vragen & Antwoorden aan. Dit formulier lever je dus uiterlijk op 17 november om 23.59 uur compleet ingevuld per mail aan bij Toto Arie op eriknaaktgeboren@hotmail.com
Je hebt dit antwoordformulier overigens ook al per mail ontvangen voor je gemak.

De voorbereiding kan beginnen, voor je het weet is het 17 november, inshallah.
Ik wens iedereen alvast heel veel wijsheid, geduld en invulplezier. Leve de voorpret!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018