Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Ze staan er weer …… alle 350 !!!

Toto Arie is zojuist teruggekeerd van een hoogtestage op de Teide vulkaan, dus rode bloedlichaampjes genoeg om tot en met 14 juli messcherp te blijven.
Het is zover: over slechts een goeie 5 weken trapt Duitsland of Schotland het EK af, dus de toto- en eventuele oranjekoorts kan voorzichtig beginnen te stijgen. Om die temperatuur alvast een zetje te geven staan ze vanaf nu al live: het EK 2024 wedstrijdboekje met de 350 vragen en het bijbehorende antwoordformulier. Zo kan je voorbereiding ruim op tijd beginnen en hoef je achteraf niet te klagen over te weinig inleestijd.
Ga naar www.totoarie.nl, en klik op de tab ‘Vragen & Antwoorden’. Hier kun je het wedstrijdboekje en het bijbehorende antwoordformulier downloaden. Schrik niet mocht je onderstaande melding voor je neus krijgen. Gewoon op ‘behouden’ klikken en het formulier openen.

Uiteraard begin je nog niet direct met invullen (al sta ik niet in voor de gretigheid van sommige deelnemers), maar wat je ook doet, LEES EERST HEEL GOED HET VOLLEDIGE REGLEMENT DOOR ONDER DE TAB ‘REGLEMENT / INVULHULP’ EN DAN MET NAME DE PASSAGE OVER DE IN TE VULLEN LANDEN VANAF DE 1/8 FINALES!!

Van ruststand tot rugnummer, van geel tot gewisseld, van VAR tot verlenging, van shirtkleur tot strafschop, van Mbappé tot Memphis, Toto Arie wil het allemaal weer van je weten. Veel invulplezier en een mooi EK!…… En dat de geschiedenis zich na 36 jaar maar moge herhalen!

De klok tikt…… de inleverdeadline dinsdag 11 juni 23.59 uur staat sneller op de klok en de kalender dan je denkt…….

En we weten allemaal waar we het voor doen ……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *