Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

De eerste close call

Zo, mensen, de kop is er af. Een zinderende finale met een klassieke afloop: Real wint.
Zoals gezegd, met 19 deelnemers een goed gevulde prijzenpot van € 95.
Er zijn 2 deelnemers die nek-aan-nek voor deze 1e wedstrijdprijs van 2024 streden en die allebei maar liefst 24 punten scoorden. De concurrentie is dus vast gewaarschuwd.
Mitch Fransen en Joost Buma staken er vanavond met kop en schouders boven uit en zorgden er voor dat het reglement direct uit de kast moest worden getrokken. Allebei 24 punten, vandaar.
Als eerste kijken we dan: wie heeft de eindstand juist voorspeld? Allebei 0-2
Volgende criterium: wie zit bij een vraag met toegestane speling het dichtst bij het exact juiste antwoord? En daar valt de beslissing. Het laatste doelpunt werd door mijn goede vriend Vini Jr. gescoord in minuut 83 (speling +/- 3). Mitch scoorde hier 4 punten met minuut 81, Joost zat exact goed met minuut 83. Schrale troost voor Mitch: ook bij het volgende criterium zou Joost hebben gewonnen, hij voorspelde 9 vragen correct, Mitch 8.
Jammer, Mitch, maar het is duidelijk, de topvorm is al aanwezig, dus snel invullen dat formulier zou ik zeggen.
De Europees Kampioen van 2021 heeft de vorm dus ook al weer te pakken, dat belooft nog wat. Joost, gefeliciteerd, jongen, jouw toernooi is al geslaagd voor het is begonnen. Was dat in 2021 ook niet zo?

Alle deelnemers van vanavond dus graag € 5 overmaken op NL06RABO 0169 2600 97 t.n.v. Joost Buma

Iedereen weer bedankt voor het meespelen. Volgende afspraak donderdagavond a.s. voor de 2e en laatste oefentoto bij Nederland-Canada. Hou je website en je mailbox dus in de gaten.
Slaap lekker.

2 Responses to De eerste close call

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018