Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Leve de extra tijd….of niet…..

Zelden vertoond in de 28-jarige geschiedenis van Toto Arie: na 90 minuten 0-0, na 96 minuten 2-0. Niet alleen Albanese dromen vielen in duigen, ook her en der in Nederland werd er gehuild van geluk en van ontzetting. Wordt het eindelijk 1-0, valt ook nog die 2-0…..Dus geen 0-0 en ook geen 1-0…..
Maar dan de Albanezen: huilend voor de camera na een wedstrijd voor volk en vaderland, na een strijd op leven en dood. Wie zei dat die kleine landen de nekslag voor het toernooi zijn…?? Wales, Albanie, IJsland…. Ik had ze niet willen missen.
Mag ik trouwens alvast Elseid Hysaj nomineren als rechtsback van het All Star Team van het toernooi?

De uiteindelijke antwoorden van vandaag:

40. 0-2
41. 1-2
42. 1-0
43. 1-1
44. 0-0
45. 2-0
46. nee
47. 3
48. 2, 9, 11, 13, 18, 20 (Een aantal deelnemers had geen nummer ingevuld, maar een naam. Alleen rugnummers worden goed gerekend, geen namen van spelers. Toto Arie is streng, doch rechtvaardig).

En dan morgen. Twee wedstrijdprijzen voor twee schitterende affiches: de burenclash Duitsland-Polen en The Battle of Britain.
De Engelsen zullen nog 2 x 90 minuten vol aan de bak moeten. Die hebben nog niet gewonnen van Wales en erkend reuzendoder Slowakije. Heerlijk: de “do or die” wedstrijden zijn begonnen. Ik kan niet wachten.

Oh ja, 2 Toto Ariërs….het lot wijst vandaag vader en zoon Holvast aan. Toeval schijnt niet te bestaan. Nou, Roel, als tweevoudig EK-kampioen toch maar even rustig aan thuis deze weken…..

Roel Holvast 24 pnt
Gijs Holvast 40 pnt

Veel plezier morgen. Riemen vast!!
A demain.

One Response to Leve de extra tijd….of niet…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018