Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Huilende Welshmen…… en totodeelnemers.

Een dag met 2 grote affiches en een tussendoortje. Wat blijft er bij van zo’n dag?

– Dat het aantal doelpunten in blessuretijd belachelijke vormen begint aan te nemen dit toernooi. Je zult vandaag toch bij Engeland-Wales 1-1 en bij Oekraïne-Noord-Ierland 0-1 hebben ingevuld als eindstand….. ja, beste mensen, zo’n formulier zat er tussen. Raak je toch zomaar 10 punten kwijt op een middagje EK-voetbal….. Ik begreep dat de betreffende open haard vanavond prima heeft gebrand…. ook in Sneek keken de buren om een uur om 8 verschrikt uit hun raam….
– Een coach met een gouden hand of zoals Robben ooit over van Gaal zei: een gouden pik. Net als zijn collega Deschamps gisteravond wisselde ook de Engelse coach Hodgson vanmiddag zeer succesvol. Als je invallers de wedstrijd omdraaien van 0-1 tot 2-1 dan mag je dat zeggen.
Maar ik draai het liever om: wat ben je een slechte coach als je invallers moeten scoren. Waarom begin je dan niet gewoon met die invallers in de basis? Dan ben je pas een echte vent. Waarom moet je er eerst achter komen dat je de verkeerde keuzes hebt gemaakt ondanks al je trainersdiploma’s? Maar ja, ik heb er niet voor gestudeerd….
– Afgelopen weekend schreven Marc Overmars en Edwin van der Sar handenwrijvend een miljoen of 5 bij bij de vraagprijs voor Arek Milik. Ik hoor zojuist dat vanavond na de wedstrijd Achilles ’29 zich bij de zaakwaarnemer van Milik heeft gemeld. Hij is namelijk gratis af te halen en wordt volgend seizoen clubtopscorer in Groesbeek.
– Voor volk en vaderland. Spelen met het hart. De ultieme beleving spatte vanmiddag van de tribunes af in Lens, met als absoluut hoogtepunt een volwassen man in Wales-shirt, bij de stand 1-1 overmand door emoties en spanning, schokschouderend in tranen. Zo’n man gun je een Fanta en een plek in de achtste finales. Come on, you Wales !!!!!
– Idem voor de Noord-Ieren, noodweer of geen noodweer, springen, dansen, zingen en dan worden beloond met een 0-2 overwinning.
– Team Kuipers op weg naar de finale.

Maar genoeg geluld, hier zijn de antwoorden van een dag waar maar liefst 37 punten vielen te verdienen:

49. 0-1
50. 2-1
51. 2
52. 1
53. 82 (77 t/m 87 is goed)
54. 0-0
55. 0-2
56. 0-0
57. 0-0
58. niemand
59. 9
60. nvt

De dag van morgen belooft ook weer vuurwerk met om 15 uur Italie tegen Zlatan…..en een wedstrijdprijs bij Spanje tegen de Turken.

Tenslotte nog de 2 Toto Ariërs van de dag:

Bo & A3 den Hamer-Buma 12 pnt
Nick Maaswinkel 26 pnt

Van je schoonfamilie moet je het hebben, zeggen ze……..

A demain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018