Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Poetin op weg naar Domodedovo

Het doorgaans zeer betrouwbare Russische persbureau Tass meldt zojuist dat Vladimir Poetin alle verplichtingen voor morgen in het Kremlin onmiddellijk heeft afgezegd. In plaats daarvan schijnt hij van plan te zijn om met een zware delegatie te vertrekken naar het Moskouse vliegveld Domodedovo. Hij wil daar hoogstpersoonlijk zijn voetballende troepen opwachten en persoonlijk toespreken. Daarnaast gaat het gerucht dat er op de Goelag een dertigtal dissidenten plotseling op vrije voeten is gesteld door de kampleiding, naar verluidt om de betreffende barak een opknapbeurt te geven. Ik zeg: 1 + 1 = 2, zelfs in Rusland.
Hoe dan ook: de Russische selectie voor het WK 2018 kent straks 23 nieuwe gezichten en een compleet nieuwe technische staf. Geïnteresseerden kunnen hun c.v. opsturen naar V. Poetin, Rode Plein 1, Mockba. Naar verluidt likt Ruud Gullit zojuist de envelop dicht.

Wat zal die Gareth Bale straks lekker terug komen in Bernabeu. Cristiano zal z’n plek moeten leren kennen, de spotlights gaan op Gareth. Ook gezien het in een eerder bericht genoemde scoringspercentage uit vrije trappen van Ronaldo, is Gareth straks de aangewezen man om de bal op te eisen.
Wat een verhaal, dat Wales: groepswinnaar. Straks in de achtste finale gewoon Wales-Albanie……

Maar dan Engeland. Het is toch klontjeklaar dat je eerste wilt worden in poule B. Je speelt dan in de achtste finale lekker tegen een nummer 3 (Albanie bijvoorbeeld) en je ontloopt tot de finale Frankrijk en Duitsland.
Maar nee hoor, meesterbrein Hodgson besluit met 4 invallers te gaan beginnen en is uiteindelijk ook wel tevreden met een puntje. Lekker, Roy, speel je straks in de achtste finale tegen Ronaldo en zijn neefjes!! En mocht je dat dan toevallig winnen, wacht Frankrijk. Ik zou zeggen: begin met Tom Heaton op doel en vergeet ook niet om Cahill, Sturridge en Vardy rust te geven.

De Belgen worden ondertussen steeds vrolijker. Die worden straks keurig 2e in hun poule en komen dan aan de kant van het schema waar alleen Spanje nog voor serieuze tegenstand kan zorgen. Maar ja, die zouden zomaar ook van Kroatië kunnen verliezen. Dan ligt de loper uit voor onze Zuiderburen en krijgen we aan de andere kant van het schema Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en Italie die gaan spelen om 1 finaleplek. Kom maar op met die knock-out fase!!

De statistieken van vandaag dan maar weer:
86. 0-2
87. 0-3
88. 0-0
89. 0-0
90. nee
91. 2
92. 14

De poulevragen van poule B:
206. 0
207. 4
208. 3
209. Bale

Morgen maar liefst 4 wedstrijden…Toto Arie slijpt zijn rode potlood nog maar eens een keer…..

Tenslotte nog 2 Toto Ariërs (en vandaag niet de minste…..):

Rene Naaktgeboren 79 pnt
Richard Dobbe 69 pnt

Punten zoals gezegd gerekend alleen over de wedstrijdvragen + jokerbonuspunten.
Gelukkig is Parijs nog ver….en wachten er onderweg nog verraderlijke afdalingen, opdringerige toeschouwers en levensgevaarlijke massasprints……
A demain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018