Tribuna Primera

TotoAriers! Onderaan deze pagina is de toegang tot de Tribuna Primera! Gaat dat zien en laat je horen!

Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Melatonine op de groene mat

Slaap, kindje, slaap,
daar buiten loopt een schaap,
een schaap met witte voetjes,
die drinkt z’n melk zo zoetjes.
Slaap, kindje, slaap,
daar buiten loopt een schaap.

Dan kun je zo vreselijk goed en aantrekkelijk voetballen, dan heb je Spanje in een heerlijke wedstrijd verslagen en wacht heel Kroatië (en Europa) op het lang verwachte grote succes voor deze prachtige voetbalgeneratie….. en dan ga je net zo lopen afwachten als de Portugezen omdat je in je broek schijt voor Ronaldo….. Wordt je dan terecht uitgeschakeld? We gaan ze missen, de Kroaten. Het toernooi is weer een mooie ploeg armer, want voetballen kunnen ze, vraag dat de Spanjaarden.

En nu gaat het dus het toernooi van Ronaldo worden, let maar op. Schitterende assist trouwens bij dat doelpunt, heel slim, via de keeper…… hij wilde hem er echt niet zelf inschieten, hoor.

Heren van de UEFA, kunnen we morgen trouwens wel de heren Fonte en Sanches alsnog een rode kaart bezorgen en voor de rest van het toernooi schorsen? Wat een schandalige overtredingen.

“Will Grigg’s on fire, your defence is terrified”…….
Je bent bondscoach van Noord-Ierland en staat 10 minuten voor tijd met 1-0 achter in de knock-out fase. Je brengt een extra spits want het is nu alles of niks. Je hebt vlak voor het toernooi Will Grigg aan je selectie toegevoegd als veelscorende spits en inmiddels is Will uitgegroeid tot dé cultheld nummer 1 van dit EK (ondanks dat ie nog geen minuut heeft gespeeld). Je wilt iets losmaken om die 1-1 af te dwingen en dus breng je……. Josh Magennis, de botte spits van Kilmarnock…. een garantie voor succes. Nee, natuurlijk niet, je bent dan als coach een ongelooflijke sukkel. Met het inbrengen van Will Grigg had je het Parc des Princes laten ontploffen, had je ploeg een enorme extra boost gekregen , was Wales aan het wankelen gebracht en natuurlijk had Will een afgeketste bal op z’n kokosnoot gekregen en de 1-1 binnen laten vallen.

Verder was deze Britse broederstrijd natuurlijk het aanzien niet waard en hebben we gekeken naar een wedstrijd van het niveau Luton Town tegen de Wycombe Wanderers uit de Engelse League Two.
Over League Two gesproken: de Welsh WAG’s gezien? Da’s ook League Two hoor…..

De antwoorden van deze lange dag:
118. 0-1
119. 1-1
120. Zwitserland-Polen
121. Blasczykowski, Shaqiri
122. 0-0
123. 1-0
124. Wales-Noord Ierland
125. nee
126. 3
127. 75 (74 t/m 76 is juist, dus 73 net niet, Inge, sorry…..)
128. 0-0
129. 0-0
130. Kroatië-Portugal
131. Portugal
132. Arno Vermeulen
133. 20

Morgen Frankrijk-Ierland, Duitsland-Slowakije en Hongarije-Belgie. Als trouwe kijkers hebben we inmiddels wel recht op een dagje spektakel…ik reken op de Ieren!!

Dan nog 2 TotoAriërs met hun tot nu toe behaalde totalen:

Art & Carolien 66 pnt
Richard Fransen 82 pnt

A demain.

One Response to Melatonine op de groene mat

  • Inge says:

    Gossie Possie TotaArie, khad het gezien idd dat ik er net maar dan ook maar net naast zat. Volgens mij was het iets van 74.15 of 74.20 ofzo dus klopt het helaas helemaal dat het de 75e minuut was… Ik baalde er wel ff stevig van en ook van die die 3 van vraag nr. 126 waar ik natuurlijk 4 had ingevuld, whahaha… Maar al met al geniet ik weer ontzettend van alles hoor :-), thanks voor weer een leuk EK – al is het zonder Oranje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tribuna Primera 2016

Joachim Low
(donderdag, Jun 16. 2016 @ 23:55)
Bonusvraag. Voor 3 extra punkten. Wat rook ik aan mijn vingers?
[no sender]
Margreeth van Eersel
(zondag, Jun 19. 2016 @ 12:42)
Erik, dank je wel weer voor het vele werk. Ik doe weer met zeer veel genoegen mee al is het janken dit keer. Succes en veel plezier
Inge
(zondag, Jul 10. 2016 @ 20:39)
Nu nog op de 4e plaats, zal wel dalen worden strakkies, haha… Erik, dank je wel voor weer een super toto en heel veel plezier met de finale avond en de finale zo meteen :-)..
Richard fransen
(donderdag, Jul 14. 2016 @ 19:01)
Hoewel de strijd is gestreden, ik een 13e plaats heb behaald, wil ik de organisatie bedanken voor het organiseren van dit grote evenement. Jullie allen een fijne vakantie toewensend
Winterwitsche
(donderdag, Mei 18. 2017 @ 9:25)
Waar kan je een goede website met blessures van het Nederlands elftal vinden? Bij normale clubs gebruik ik altijd online-wedden-bookmakers.nl. Maar weet iemand een website met blessures van internationale teams?

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »
Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
(but it's used for avatar)