Tribuna Primera

TotoAriers! Onderaan deze pagina is de toegang tot de Tribuna Primera! Gaat dat zien en laat je horen!

Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Hoe dom kun je zijn bij 0-4 voor??

Je staat met 0-4 voor in de achtste finale van een EK, de wedstrijd zit er bijna op, het moment van ontlading is aanstaande en dan…..
1. schop je een bal weg na het fluitsignaal en krijg je geel in de 89e minuut
2. ga je veel te fel een nutteloos duel in en raak je betrokken bij een opstootje met als beloning geel in de 92e minuut
Batshuayi en Fellaini…..hoe dom kun je zijn? Weten jullie wel dat je ook in Frankrijk op de mat staat voor toto-deelnemers die met grof geld op jullie doelpunten, gele kaarten en andere zaken hebben ingezet???

Ik wil het graag nog even over de mannen in het zwart/blauw/geel/rood-roze hebben. Hoeveel van deze Pinokkio’s hebben we nou in vredesnaam nodig om te zien of een bal bij een vrije trap door de muur van richting wordt veranderd en we gewoon een corner kunnen geven? Vandaag weer eens 2 voorvallen van deze strekking waarbij Stevie Wonder ongetwijfeld de juiste beslissing zou hebben genomen……wat doen dan toch met name die wezens op de achterlijn?? Waar staan die dan naar te staren?? Naar lekkere wijven op de tribune of zo??

Vanmiddag trouwens wel de mooiste naam van het EK van dit jaar gespot: Elenito di Liberatore.
En dat is niet de masseuse van de Italianen of de vriendin van Graziano Pelle, nee, we hebben hier van doen met een Italiaanse grensrechter……. met zo’n naam wordt je toch klassiek pianist, operazanger of romanschrijver. Desnoods politicus.
Maar nee, Elenito vervult zijn jongensdroom en rent met een vlaggetje langs de lijn in Team Rizzoli.

Maar vandaag wel eindelijk een dag met soms goed voetbal, her en der spektakel en een heroisch strijdend Ierland.
Overtuigend waren zeker niet de Fransen, die nog steeds na 2 jaar van voorbereiding en 4 EK wedstrijden niet weten hoe en in welke opstelling nu te spelen. Wat heeft die Deschamps al die jaren zitten doen dan?
Wel zeer overtuigend waren de Duitsers, met verzorgd en gevarieerd aanvallend voetbal, ik heb de Slowaken niet gezien. En nog geen tegendoelpunt in 4 wedstrijden. Maar ja, Neuer……
De Belgen dan. Ik denk dat ze los zijn, waarbij de rol van Hazard van groot belang gaat zijn. Wat een wedstrijd speelde hij vanavond. Al zou het voor de volgende ronde wel handig zijn om de wedstrijd eerder in het slot te gooien om een “ongeluk in een klein hoekje” te voorkomen.
Dus 1 finalist komt uit het kwartet Wales, Polen, Portugal en Belgie.
De andere uit het gezelschap Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italie, Engeland en IJsland. Moet gek lopen als dat IJsland niet gaat worden…..

De toto van vandaag dan:
134. 0-1
135. 2-1
136. Frankrijk-Ierland
137. Brady en Griezmann
138. 2-0
139. 3-0
140. Duitsland-Slowakije
141. 1e helft
142. naar ik mij heb laten vertellen: cyclaamrood. Dat heeft natuurlijk niemand, dus laten we rood maar goed rekenen.
143. 52 (dus 47 t/m 57 is juist)
144. 0-1
145. 0-4
146. Hongarije-Belgie
147. ja
148. 7
149. 9, 10, 14, 16, 23

De Toto Ariers van vandaag zijn:

Leonie & Rene 88 pnt
Lisanne Naaktgeboren 96 pnt

Ja, die toto kan nog steeds alle kanten op……..

Morgen de op papier mooiste achtste finale, de herhaling van de EK 2012 finale, Italie-Spanje, al denk ik persoonlijk dat ook Engeland-IJsland wel eens een heel lekker potje kan worden.

Veel plezier en “a demain”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tribuna Primera 2016

Joachim Low
(donderdag, Jun 16. 2016 @ 23:55)
Bonusvraag. Voor 3 extra punkten. Wat rook ik aan mijn vingers?
[no sender]
Margreeth van Eersel
(zondag, Jun 19. 2016 @ 12:42)
Erik, dank je wel weer voor het vele werk. Ik doe weer met zeer veel genoegen mee al is het janken dit keer. Succes en veel plezier
Inge
(zondag, Jul 10. 2016 @ 20:39)
Nu nog op de 4e plaats, zal wel dalen worden strakkies, haha… Erik, dank je wel voor weer een super toto en heel veel plezier met de finale avond en de finale zo meteen :-)..
Richard fransen
(donderdag, Jul 14. 2016 @ 19:01)
Hoewel de strijd is gestreden, ik een 13e plaats heb behaald, wil ik de organisatie bedanken voor het organiseren van dit grote evenement. Jullie allen een fijne vakantie toewensend
Winterwitsche
(donderdag, Mei 18. 2017 @ 9:25)
Waar kan je een goede website met blessures van het Nederlands elftal vinden? Bij normale clubs gebruik ik altijd online-wedden-bookmakers.nl. Maar weet iemand een website met blessures van internationale teams?

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · »
Name:
Email:
For:  
Mail will not be published
(but it's used for avatar)