Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Papiss

Op elk eindtoernooi is de titel van topscorer altijd een zeer felbegeerde. Staat toch lekker op je CV hoor: topscorer op een EK of een WK. Kom je toch lekker binnen aan het begin van het seizoen bij je huidige of (nog mooier) je nieuwe club. Krijg je net even een beter plekje in het kleedhok en sta je toch net even wat sneller gegarandeerd in de basis. De coach schrijft jouw naam dan toch net wat makkelijker op het bord.
Voor het toernooi is het altijd een van de bespiegelingen: welke spits van welk land wordt getipt? Soms is een land in de luxe positie dat er zelfs meer dan één goalgetter in de selectie zit. Maar drie “papiss” in de selectie? En dan ook alle drie op de eerste drie plaatsen van het topscorerslijstje na de kwartfinale? Nog nooit gebeurd. Tot vanavond. Frankrijk wordt straks Europees kampioen door haar supertrio voorin. Die drie zijn namelijk nog niet klaar, hoor.
En de Duitsers missen donderdag Hummels achterin…..ai…..en ook Khedira, Basti Fantasti (waarschijnlijk) en “papiss” Gomes (zeker) zijn niet van de partij. Löw slaapt slecht, kan ik u melden.
Maar één ding is zeker: donderdagavond wordt smullen.

Maar laten we eerst maar eens gaan genieten van Wales-Portugal: Ronaldo-Bale, superego versus teamspeler, ware liefhebbers tegen verwende vedetten….. Toto Arie heeft zo zijn voorkeur….

De standen van vandaag:
178. 4-0
179. 5-2
180. Frankrijk-IJsland (toch zomaar 4x juist voorspeld)
181. nee
182. Nederland
183. 9

Nu even een paar dagen massasprintjes kijken en dan woensdag op naar Lyon.

We hebben nu bijna alle Toto Ariërs gehad. Bijna, dus hier de punten van:

Eddy Zwirs 92 pnt
Erik Vos 103 pnt

Au mercredi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018