Toto Arie * Aadje’s Afkoopsom * Koekoek * WM Gé

Toto Ariër van de Dag

Hoe zal Kasper Schmeichel zich voelen? Je stopt 3 strafschoppen in een achtste finale op een WK en normaal gesproken ben je vanaf dat moment voor altijd een nationale volksheld. Maar nee hoor, Kasper Schmeichel zit in het vliegtuig naar Kopenhagen omdat er in de Eredivisie blijkbaar nooit op strafschoppen is getraind. Dat die bal van Krohn Deli er in rolde, mag een wonder heten, anders hadden er 4 (ex) Eredivisie spelers een strafschop gemist. Hoe het wel moet, liet aanvoerder Kjaer zien, maar ja, die was blijkbaar te goed om in de Eredivisie te spelen.
En dat allemaal in een wedstrijd die precies 18 minuten duurde: van minuut 1 t/m minuut 4, van minuut 117 t/m minuut 120 en dan nog eens 10 minuten pinanties schieten.
En die Modric had gewoon 4 dure toto punten op zijn schoen: een als laatste scorende aanvoerder uit de Spaanse competitie…..als ie had gescoord.
Kwartfinale WK Rusland-Denemarken om een plek bij de laatste 4, je moet er toch niet aan denken. Sorry, Kirsten.
Geloof me, de Kroaten hebben nu hun dramawedstrijd gespeeld, zijn naar de kwartfinale gemazzeld en gaan vanaf nu op voor de wereldtitel.

Toto Arie heeft nog meer te doen vanavond, het is al laat, dus snel over tot de orde van de dag:

162. Spanje-Rusland
163. 1-1
164. 1-1
165. evenveel
166. 8, leuk zo’n nieuwe regel….
167. Jan Roelftsjov
168. 22
169. Kroatië-Denemarken
170. 1-1
171. 1-1
172. nee
173. Argentinië
174. Italie
175. 111 (dat krijg je met 8 wissels, 106 t/m 116 is het correcte antwoord)

Tenslotte: omdat er tot aan de finaleavond geen tussenstand meer volgt, maar Toto Arie jullie toch niet helemaal in het donker wil laten rondtasten, zal vanaf vandaag bij elke bekendmaking van de antwoorden ook het actuele puntentotaal van 5 willekeurige totodeelnemers worden gepubliceerd. Zo krijg je in elk geval toch een heel klein beetje een idee van wat er om je heen gebeurt.
De getoonde puntentotalen zijn de totalen van de wedstrijdvragen van de tot dan toe gespeelde wedstrijden, van de jokerwedstrijd, van de poulevragen en de evt. verdiende bonuspunten voor jokerland en jokerspeler.

Hier zijn de huidige puntentotalen van de eerste Toto Ariërs van de Dag:

Ad Vermeij 76
Jan Dingemanse 126
Marije de Roode 118
Peter Hogers 104
Ton Vendrig 101

Morgen Brazilie-Mexico. Als dat geen vuurwerk oplevert…….

One Response to Toto Ariër van de Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Finale WK2018